| Sveicināts REvolūcijā. Pagaidām tu forumu redzi kā viesis, un tev nav pieejamas visas foruma sadaļas. Cienot mūsu biedru privātumu un autortiesības, darbus var lasīt tikai forumā reģistrētie biedri, taču reģistrēties nemaz nav tik grūti. Lai reģistrētos dodies ŠEIT un pēc brīža jau tu būsi pilntiesīgs foruma biedrs. Ja tu jau esi foruma biedrs tad ievadi savu lietotājvārdu un paroli un nokļūsi REvolūcijā kas darbojas 24h diennaktī un pagaidām nepagurusi jau vairāk kā gadu ļauj jaunajiem rakstniekiem piedzīvot evolūciju. |
| Kā radās tavs niks? | |
|---|---|
| Topic Started: Jun 24 2010, 15:44 (400 Views) | |
| Namarie | Jun 24 2010, 15:44 Post #1 |
|
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Daudziem šeit ir diezgan interesanti niki, drošvien gan tādi, kurus jūs izmantojat vairākos forumos, gan tikai īpaši šim forumam domāti. Tātad kā jūs piereģistrējoties jaunā forumā izvēlaties sev niku? Es, piemēram, ļoti reti lietoju vienu niku vairākos forumos, bieži vien, kad nolemju, ka kaut kur reģistrēšos es ļoti ilgi un pamatīgi domāju sev jaunu niku. Bieži pašķirstu dažādas grāmatas ierosmei un tamlīdzīgi. Mans pašreizējais segvārds "Namarie" ir no vienas dziesmas no "Hobita, jeb turp un atpakaļ" un meža elfu valodā nozīmē "ardievu". Nezinu, kāpēc no visa dzejoļa piesaistīja tieši šis vārds, bet tas tā skaisti izklausās. ^_^ |
![]() |
|
| Kārlīc | Jun 24 2010, 19:18 Post #2 |
![]()
Homo Revolutiensis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Manējais šeit ir visai vienkāršs KMK tie ir mani inciāļi iekļaujot manu otro vārdu. Otrais vārds tiek lietots tikai šajā saīsinājumā. Citur interneta plašumos man ir mitrene vai abi kopā KMK_Mitrene. Mitrenei gan ir krietni garāks un interesantāks stāsts. Es un vēl daži citi no šī foruma vadības piederam ticībai kas uzskata ka pasauli radīja mitrenes un agrāk vai vēlāk pienāks Mitrokalipse kuras laikā aizies bojā pasaule (un visi kas netics mitrenēm) Mitrene ir mazs pelēks vēžveidīgais (nav kukainis) kas dzīvo zem akmeņiem mitrās (how obvious) un tumšās vietās. |
![]() |
|
| Jeremy | Jun 24 2010, 19:32 Post #3 |
|
Shinku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Mana nika izvēle ir ļoti vienkārša. Kaut kā tak sevi ir jānosauc un Džeremijs vienkārši ir mīļākais tēls vienā seriālā. |
![]() |
|
| Bongo | Jun 24 2010, 19:47 Post #4 |
|
Homo reoris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Bongo niku aizņēmas no Bongo, kurš dzīvo Meta Grīninga komiksos Life in hell. |
| |
![]() |
|
| Petaurs | Jun 25 2010, 18:46 Post #5 |
![]()
Homo legit
|
Savu niku šai forumā paņēmu no viena Staņislava Lema romāna - "Petaura medības". Petaurs ir bīstams robots, kurš bojājuma dēl kļuvis nekontrolējams un romāna galvenais varonis piedalās tā medībās. |
|
Ja gribat pa īstam sāpināt savus vecākus un jums nepietiek dūšas būt gejiem, jūs vismaz varat pievērsties mākslai. K.Vonnegūts ____________________________________________________ Būris devās meklēt putnu. F. Kafka | |
![]() |
|
| Egita | Jun 25 2010, 19:59 Post #6 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
vienkārši - tas ir man vārds. ^_^ |
|
Patiesība ir rets ēdiens. Ja tā parādās galdā, neviens nespēj to sagremot Zviedru sakāmvārds. | |
![]() |
|
| Nofro | Jun 25 2010, 20:51 Post #7 |
![]()
Homo lectio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Nu Nofro ir vārds, ko lietoju vēl vienā tieši ar rakstīšanu saistītā forumā(a varbūt divos, vienu no tiem nelietoju), bet būtībā tas ir burtu mistrojums, kas radies saīsinot vārdu Noworo (ja nemaldos) un ja tam ir kāda nozīme, pasakiet, būtu interesanti to uzzināt, bet savā dziļākajā būtībā tas patiesi ir tikai burtu salikus,mas manai ausij saknēja patīkami. |
|
Smiesimies šovakar draugs mans, Pajaco Izsmiet sevi vislielākais prieks Apkārt dzīve kā bārdāma trako Bet tu skumsti vientuļš un lieks. Es-Drausmīgākais slinkuma iemiesojums, kas kā skudra cenšas aprīt ziloni. | |
![]() |
|
| annagreja | Jul 3 2010, 17:47 Post #8 |
![]()
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
nu, mans vārds ir Anna, bet otra nika daļa - Greja - radusies par godu visiem zināmajam O. Vailda darbam Doriana Greja ģīmetne. toreiz, kad ar šādu lietotājvārdu pirmo reizi reģistrējos twitterī, biju ar Greju diezgan apsēsta. un tas diezgan jauki skan. (sun) Edited by annagreja, Jul 3 2010, 17:48.
|
|
round here we're carving out our names round here we all look the same round here we talk just like lions, but we sacrifice like lambs round here she's slipping through my hands countingcrowsanna | |
![]() |
|
| Likrēcija | Jul 5 2010, 14:11 Post #9 |
![]()
Homo reoris
|
Nū, gribēju IC reģistrēt pirmziemnieka tēlu un nevarēju izdomāt normālu vārdu. Tajā brīdī, kad centos izdomāt, laizīju saldējumu
|
![]() ![]() Vogijs Īmō Blogijs | |
![]() |
|
| Kārlīc | Jul 5 2010, 16:34 Post #10 |
![]()
Homo Revolutiensis
|
Man Likrēcija arī vienmēr ir saistījusies ar laizīšanu. Es pat nezināju kādēļ, tagad zinu. Un nē šis nav spams |
![]() |
|
| washulis | Jul 5 2010, 17:01 Post #11 |
![]()
Homo scribens
|
Man gan Likrēcija asociējas ar lakricu. Fu, lakrica... Viss sākās ļoti sen. Iedomājies vārdu Randiņš. Nē, nevis kā darbību ,vietu, kur cilvēki satiekas un sapazīstas, bet vienkārši kā nejēdzīgu burtu veidojumu, kas tikai netīšām sakrīt ar citu vārdu, kam ir loģiska nozīme. Kā izveidojās Randiņš, pat vairs neatceros. Laikam spēlējoties bērnībā. Ka tik tā nebija ideja foršākam Reksim, vai kas tamlīdzīgs. Tad rodas Ran-Ran, saīsinājums Randiņam. Pa to laiku rādīja 5minūtīgās filmiņas pa televizoru, gluži kā ir sporta dienas labākie momenti, tā toreiz bija ekstrēmo sporta veidu katri. Tos sauca par "Rush," jeb spriedze. Tā Ran-Rans (es) kļuva par Raš-Rašu. Pēc tam Raš-Raš kļuva par Vaš-Vaš. UN tad pēkšņi - Vašulis, bet, lai būtu "krutāk," angliskots - washulis. Vienmēr raksta ar mazo burtu, bet saīsinot, lietojot kā iniciāli W ar puntu beigās: w. Un te nu es esmu, ar kaut kādu dīvainu niku, kas radies no kaut kā vēl dīvaināka. Reiz goggle ierakstīju vārdu "washulis,"un tur izmeta mani, bet bija arī kaut kas cits, rakstīts, laikam, spāniski. Kaut kāds raksts par govīm. Nezinu. Tagad pat vecāki mani mēdz saukt par vašuli, kas ir teju kļuvis kā mans otrais, oficiālais vārds. Šiv vārdam ir arī atvasinājumi - vašī un silušavs(no otras puses). |
| blog-blah | |
![]() |
|
| Moriartijs | Jul 5 2010, 23:21 Post #12 |
|
brētliņas visums ir zaļš
|
Moriartijs - lieliskais, ļaunais Šerloka Holmsa pretinieks, gudrais profesors, kas spēj izdomāt visu ko vēlas. Antivaronis, kurš vēl vairāk iepatikās tikai pailgu laiku pēc šī vārda "privatizēšanas" (Kurbijkurnē) - izrādē Cits Šerloks Holmss, Arta Robežnieka tēlotais Moriartijs bija tik izteiksmīgs, ka nostiprināja vārda izvēli. Saīsinājums Moriartijam, kā mani uzrunā gan skaipā, gan arī dzīvē - Morijs.
|
![]() |
|
| Monekua | Jul 6 2010, 14:48 Post #13 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
Es pat vairs neatceros. Kad reģistrējos gribēju kaut ko savādāku, jo citos forumos es esmu zināma daudzmaz ar vienu niku. Varētu šeit ka šis niks bija mana mirkļa iedvesma |
| |
![]() |
|
| loverock | Jul 12 2010, 14:48 Post #14 |
![]()
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Visam vienkārši un parasti, mani saista rokmūzika,nodomāju, nu labi būs loverock,jo rock mūzikas lirika nebūtu iedomāja bez mīlestības. |
| Happines is killling you inside or outside... | |
![]() |
|
| Bri | Jul 17 2010, 17:49 Post #15 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
Brī ir saīsinājums no Briseus, kas ir varone grāmatā "Īliāda" un filmā Troja. Šo es lietoju jau pāris gadus uz maiņām ar vēl vienu ![]() Kāpēc Briseus. Nezinu, ļoti patika šī varone grāmatā un filmā arī. Kāds ir Tavs otrais vārds KMK? |
![]() |
|
| Kārlīc | Jul 19 2010, 20:15 Post #16 |
![]()
Homo Revolutiensis
|
marks. taču tas netiek lietots teju nekur izņemot saīsinājumu KMK |
![]() |
|
| Ljipa | Jul 19 2010, 22:04 Post #17 |
|
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Mans niks pie manis atceļoja pavisam nejauši – mums vidusskolas klasē nebija cilvēka, kuram nebūtu iesaukas. Parasti tās iesaukas bija iedotas dēļ kādas cilvēka īpašības vai izsauciena, piemēram, pupu bende, vecmāmiņas tonālais, lauku labumi, marle (es ceru, ka neviens no viņiem šito nelasa) u.c. No sākuma es biju Lāsēns, bet tas bija pavisam īsu mirkli un mazliet laikam saistījās ar Lāses pienu, bet ļoti ātri un noturīgi es tiku pie savas Ļipas iesaukas. It kā vienai no manām klasesbiedrenēm bija draudzene, kas man vārda māsa un ar šādu iesauku, bet nu es tiešām nezinu. Katrā ziņā, lai nu kā tur būtu, bet šis vārds man ir pielipis tikpat stipri kā mans īstais un, lai kur es ietu mani visi par Ļipu sauc. Vienīgā reize dzīvē, kad es mazliet apdomājos vai tas vārds tiešām ir labs bija tad, kad izvēlējos to par savu vārdu studenšu korporācijā, jo kāda vecāka biedre pienāca pie manis un teica ko Tu tādu vārdu izvēlējies! Tagad visu mūžu kā Ļipa staigāsi. Kopš tās reizes man šad tad jaucas pa galvu asociācija ar ļipu, kas vienmēr visiem no muguras iet. Tomēr zaķu ļipas patiesībā ir tīri pūkainas. Starp citu, truša ļipa it kā ir veiksmes un aizsardzības simbols. :p |
![]() |
|
| Sindra | Jul 21 2010, 02:07 Post #18 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
Manu vārdiņu patiesībā radīja man ļoti tuvs un mīļš cilvēks. Tā vienkārši uzrakstot stāstu par mani, sevi un mūsu tuvākajiem draugiem laikos, kad mēs bijām ļoti aizrāvušies ar DnD D20 spēlēm. Un šis stāsts savā ziņā atgādina piedzīvojumu no kādas kārtējās spēles sesijas. Par šo stāstu LFFB stāstu konkursā visi bija sajūsmā. Jo cilvēkiem jau patīk atpazīt sevi. Šeit: http://r-evolucija.lv/topic/7278684/1/ Es ieliku to stāstu. Varat ievērtēt. Lai gan pieļauju, ka jums tas neliksies tik interesants, jo stāstā aprakstītos personāžus nepazīstat pa dzīvei. Tomēr, man būtu žēl, ka šis stāsts pavisam pazustu nebūtībā. Labāk, lai ir rakstnieku forumā. Pie citiem darbiņiem.
Edited by Sindra, Jul 21 2010, 02:08.
|
| All shall love me and despair! | |
![]() |
|
| rat | Sep 27 2010, 18:15 Post #19 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
manam nikam ir ļoti svarīgs pielietojums - es informātikas klasē nekad nevaru atcerēties daļu no paroles, tāpēc nikā ieliku paroles daļu, jo mums ir tāda ( (klase)rat
|
![]() |
|
| denisska88 | Oct 10 2010, 19:44 Post #20 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
Mans niks radās pavisam vienkārši. Nika sākumā ir mans vārds, nu tas ir Deniss. Pēc tam izdomāju kaut kādus divus burtus, un pieliku klāt. Tad jau sanāca denisska. Tas niks tika izdomāts kad man bija astoņi kadi - tāpēc beigās ir 88. Tā radās mans niks - denisska88. |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
|
|
| « Previous Topic · Forums · Next Topic » |

![]](http://i793.photobucket.com/albums/yy213/R_Evolucija/skins/pipend.jpg)

Es pat nezināju kādēļ, tagad zinu.