| Sveicināts REvolūcijā. Pagaidām tu forumu redzi kā viesis, un tev nav pieejamas visas foruma sadaļas. Cienot mūsu biedru privātumu un autortiesības, darbus var lasīt tikai forumā reģistrētie biedri, taču reģistrēties nemaz nav tik grūti. Lai reģistrētos dodies ŠEIT un pēc brīža jau tu būsi pilntiesīgs foruma biedrs. Ja tu jau esi foruma biedrs tad ievadi savu lietotājvārdu un paroli un nokļūsi REvolūcijā kas darbojas 24h diennaktī un pagaidām nepagurusi jau vairāk kā gadu ļauj jaunajiem rakstniekiem piedzīvot evolūciju. |
- Pages:
- 1
- 2
| Ko Tu šobrīd Klausies? | |
|---|---|
| Topic Started: Dec 20 2009, 22:12 (868 Views) | |
| Kārlīc | Dec 20 2009, 22:12 Post #1 |
![]()
Homo Revolutiensis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Pavediens, kas vienā citā forumā ir ļoti aktuāls. tātad droši kas šobrīd ir skaņdarbs ko tu klausies? izpildītājs, dziesmas nosaukums. Nākamais novērtē iepriekšējo dziesmu no 1-10. |
![]() |
|
| Kagura | Jan 20 2010, 15:31 Post #2 |
|
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Mana pēdējā laika apsēstība un iedvesma veselai ainai "Grāmatu tārpā" ^_^ Skillet - "Lucy" |
![]() You only live once, or so it seems — One life for yourself and one for your dreams | |
![]() |
|
| Moriartijs | Jan 20 2010, 16:21 Post #3 |
|
brētliņas visums ir zaļš
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
7/10 |
![]() |
|
| washulis | Jan 20 2010, 16:55 Post #4 |
![]()
Homo scribens
|
8/10 patīkams gabals. Sākumā neticējās, ka latviešu. Tas bija tad, kad neko neiebraucu no mūzikas. Sen... Massive attack - Angel |
| blog-blah | |
![]() |
|
| Jeremy | Jan 20 2010, 19:13 Post #5 |
|
Shinku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
7/10 Skillet hero |
![]() |
|
| Kagura | Jan 20 2010, 22:16 Post #6 |
|
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
9/10 Ļoti mīļa dziesma + tematiska stāstam, ko plānoju rakstīt nākamo. The October Project - "Adam & Eve" |
![]() You only live once, or so it seems — One life for yourself and one for your dreams | |
![]() |
|
| Likrēcija | Jan 29 2010, 18:27 Post #7 |
![]()
Homo reoris
|
6/10 varbūt, ja būtu cits garastāvoklis, tad patiktu, bet šodien, šobrīd kaut kā nē. Silversun Pickups - Sort Of |
![]() ![]() Vogijs Īmō Blogijs | |
![]() |
|
| Jeremy | Jan 29 2010, 20:59 Post #8 |
|
Shinku
|
8/10, mīļa grupa man Dope thanks for nothing |
![]() |
|
| Malduguns | Jan 29 2010, 21:26 Post #9 |
![]()
Homo reoris
|
7/10 atgādina kaut kādu gabalu no tusiņu laikiem Slayer - Bloodline |
| Dzīve ir rožu dārzs. Piebāz purniņu tuvāk, sadursies. | |
![]() |
|
| Nikolass | Jan 29 2010, 23:56 Post #10 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
7/10 Pilnā skaļumā un skaidrā dienā varbūt būtu ok. Ar austiņām un vakarā kaut kā nepiesaistīja. Ticiet vai ne, bet mans players šobrīd bija noskaņots uz šo super gabalu ;D Tiec zem |
| The Big Ticket- Hard to the rim | |
![]() |
|
| Tumshaa_eena | Feb 9 2010, 17:40 Post #11 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
5 Nav tas, kas mani piesaistītu, bet tīri klausāms... šobrīd man skan: sunrise avenue |
|
I'm watching... ...but I see nothing... I'm listening ...but I hear nothing... | |
![]() |
|
| mr Bl@ck | Feb 10 2010, 13:12 Post #12 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
Nu tā 6/10 nav noskaņojuma Equilibrium - Blut im Auge http://www.youtube.com/watch?v=Yom8nNqmxvQ&feature=fvst |
| |
![]() |
|
| Petaurs | Feb 13 2010, 19:04 Post #13 |
![]()
Homo legit
|
8.5/10 tīri iedvesmojoši - skaista mūzika, noskaņa un pats video, priekš manas gaumes vienīgi vārdi pārāk neskaidri. Nick Cave - The weeping song |
|
Ja gribat pa īstam sāpināt savus vecākus un jums nepietiek dūšas būt gejiem, jūs vismaz varat pievērsties mākslai. K.Vonnegūts ____________________________________________________ Būris devās meklēt putnu. F. Kafka | |
![]() |
|
| Neimanis | Mar 26 2010, 22:52 Post #14 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
tas nazis vareetu buut labs 9/10 (atvainojos internets klibo nedzirdeeju) pielieku pie nota bene bukmaarkos es izdomaaju ka likšu jums Haralds Sīmanis - Agni ---> http://www.youtube.com/watch?v=b1uyr20lbpA 3 dziesma.. |
|
Man garšo kefīrs... | |
![]() |
|
| Nofro | Jun 26 2010, 23:21 Post #15 |
![]()
Homo lectio
|
7, ja varētu saprast ko dzied būtu labāk, bet no tā, ko dzird neizklausās slikti. Vilka un aitas tango XD |
|
Smiesimies šovakar draugs mans, Pajaco Izsmiet sevi vislielākais prieks Apkārt dzīve kā bārdāma trako Bet tu skumsti vientuļš un lieks. Es-Drausmīgākais slinkuma iemiesojums, kas kā skudra cenšas aprīt ziloni. | |
![]() |
|
| Veseris | Jul 2 2010, 16:13 Post #16 |
|
Bargais admins
![]() ![]() ![]()
|
7 interesants Prāta Vētra - Par Podu |
| Baidies, Veseris nāk! | |
![]() |
|
| annagreja | Jul 2 2010, 22:57 Post #17 |
![]()
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
saistās ar pagājušo vasaru. 9 joy enriquez - how can I not love you? |
|
round here we're carving out our names round here we all look the same round here we talk just like lions, but we sacrifice like lambs round here she's slipping through my hands countingcrowsanna | |
![]() |
|
| Petaurs | Jul 3 2010, 12:04 Post #18 |
![]()
Homo legit
|
6/10 mani vairāk ieinteresēja filmas fragmenti, kas bija redzami video, bet pati dziesma gan nav gluži manā gaumē. The Doors - Alabama song |
|
Ja gribat pa īstam sāpināt savus vecākus un jums nepietiek dūšas būt gejiem, jūs vismaz varat pievērsties mākslai. K.Vonnegūts ____________________________________________________ Būris devās meklēt putnu. F. Kafka | |
![]() |
|
| annagreja | Jul 4 2010, 20:26 Post #19 |
![]()
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
ir. 9 pērkons - kāzas |
|
round here we're carving out our names round here we all look the same round here we talk just like lions, but we sacrifice like lambs round here she's slipping through my hands countingcrowsanna | |
![]() |
|
| 9K116 | Jul 6 2010, 00:43 Post #20 |
|
Homo lectio
|
6, bet tikai par to, ka `Pērkons`. The Specials - Gangsters |
|
Zied urjuki dienas trauksmē, Dreb rīta gaismā kišlaks. Pa arikiem un alejām Iet pastaigāties išaks. | |
![]() |
|
| firefay | Jul 6 2010, 10:24 Post #21 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
7/10 tīri labi patika ![]() Eskimo Joe- London Bombs |
|
O' God it's wonderful to get out of bed and drink too much coffee and smoke too many cigarettes and love you so much - Frank O'Hara | |
![]() |
|
| 9K116 | Jul 7 2010, 00:11 Post #22 |
|
Homo lectio
|
4, ne šis, ne tas. Desmond Dekker - Israelite |
|
Zied urjuki dienas trauksmē, Dreb rīta gaismā kišlaks. Pa arikiem un alejām Iet pastaigāties išaks. | |
![]() |
|
| Petaurs | Jul 7 2010, 13:24 Post #23 |
![]()
Homo legit
|
8/10 tā tīri patīkami... laibach - God is God |
|
![]() |
|
| Demija | Jul 7 2010, 16:18 Post #24 |
![]()
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
8/9 Nav komentāru. Scars |
| Kā vientuļa pīpene pļavā... bez prāta, bez jūtām, tikai ar kātu, kas palīdz noturēties un skaistumu, kas tā vien lūdz, lai kāds noplūc pīpeni. - Mans blogijs | |
![]() |
|
| Petaurs | Jul 10 2010, 13:57 Post #25 |
![]()
Homo legit
|
6 - Tēma ne visai piesaistīja. Nick Cave & Current 93 - All The Pretty Little Horses |
|
![]() |
|
| firefay | Jul 10 2010, 18:43 Post #26 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
7/10 tīri laba Innerpartysystem- Obsession |
|
O' God it's wonderful to get out of bed and drink too much coffee and smoke too many cigarettes and love you so much - Frank O'Hara | |
![]() |
|
| loverock | Jul 12 2010, 14:43 Post #27 |
![]()
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
5 Nirvana-Man who sold a world Edited by loverock, Jul 12 2010, 14:46.
|
| Happines is killling you inside or outside... | |
![]() |
|
| 9K116 | Jul 16 2010, 00:09 Post #28 |
|
Homo lectio
|
O jā, 9. The Prodigy - Voodoo People |
|
![]() |
|
| Bongo | Jul 16 2010, 00:29 Post #29 |
|
Homo reoris
|
ak, deviņdesmitie.. 7 Bananafishbones & Franka Potente - Easy Day |
| |
![]() |
|
| le Corbeau | Jul 16 2010, 01:26 Post #30 |
![]()
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
5 bon jovi - It`s my life jā, es aizvien atbalstu vecas lietas.
|
![]() ![]()
| |
![]() |
|
| 9K116 | Jul 16 2010, 20:50 Post #31 |
|
Homo lectio
|
4, bet tikai tāpēc, ka klasika. Black Eyed Peas - My Humps Pieejams arī šādas versijās, just for fun: Black Eyed Peas vs. Vengaboys Black Eyed Peas vs. Bait & Switch |
|
![]() |
|
| firefay | Jul 16 2010, 22:15 Post #32 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
8, bet vairāk tāpēc, ka agrāk ļoti patika ![]() Ok Go- A Good idea at the time |
|
![]() |
|
| Bri | Jul 17 2010, 17:50 Post #33 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
7 ![]() the drums- let's go surfing |
![]() |
|
| Petaurs | Jul 19 2010, 19:11 Post #34 |
![]()
Homo legit
|
6,5 Johnny Cash - Hurt |
|
![]() |
|
| 9K116 | Jul 31 2010, 15:49 Post #35 |
|
Homo lectio
|
4, nav priekš manis. UB40 & Pato Banton - Baby come back |
|
![]() |
|
| firefay | Aug 10 2010, 22:18 Post #36 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
5 Placebo- Post Blue |
|
![]() |
|
| pele | Aug 11 2010, 19:18 Post #37 |
|
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
6/10 Florence and the machine - heavy in your arms. ^^ |
|
Ja gribi zināt to ,ko es par Tevi domāju,nokasi šo ███████████. ;] ____________________ Brīva vieta manai reklāmai! Kliko! | |
![]() |
|
| Malduguns | Aug 13 2010, 17:38 Post #38 |
![]()
Homo reoris
|
5. Ne īpaši. Avenged Sevenfold - Scream |
| Dzīve ir rožu dārzs. Piebāz purniņu tuvāk, sadursies. | |
![]() |
|
| pele | Aug 16 2010, 21:19 Post #39 |
|
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
4 Fanfarlo - atlas |
|
Ja gribi zināt to ,ko es par Tevi domāju,nokasi šo ███████████. ;] ____________________ Brīva vieta manai reklāmai! Kliko! | |
![]() |
|
| firefay | Aug 16 2010, 22:06 Post #40 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
6.5 Shakira- Gypsy |
|
![]() |
|
| 9K116 | Aug 23 2010, 17:57 Post #41 |
|
Homo lectio
|
3...4, ne pārāk. Doop - Doop |
|
![]() |
|
| Moriartijs | Aug 26 2010, 22:56 Post #42 |
|
brētliņas visums ir zaļš
|
6 tā neko. Massive Attack - Safe From Harm |
![]() |
|
| Demija | Aug 29 2010, 10:57 Post #43 |
![]()
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
LOve it = 9 + Between Angels And Insects Metāls Zinu ir dīvaini, ka man patīk Papa Roach, bet ko lai dara - PAtĪk!
|
| Kā vientuļa pīpene pļavā... bez prāta, bez jūtām, tikai ar kātu, kas palīdz noturēties un skaistumu, kas tā vien lūdz, lai kāds noplūc pīpeni. - Mans blogijs | |
![]() |
|
| firefay | Aug 29 2010, 14:07 Post #44 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
6 Daughtry- Life After You |
|
![]() |
|
| loverock | Sep 1 2010, 09:09 Post #45 |
![]()
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
5 Scissor Sisters - Night Work Edited by loverock, Sep 5 2010, 11:23.
|
| Happines is killling you inside or outside... | |
![]() |
|
| 9K116 | Sep 7 2010, 16:19 Post #46 |
|
Homo lectio
|
7 ASKA - Dari man tā |
|
![]() |
|
| pele | Sep 7 2010, 20:45 Post #47 |
|
Homo novus
![]() ![]() ![]() ![]()
|
3 The XX - Crystalised |
|
![]() |
|
| Serenity | Sep 8 2010, 12:04 Post #48 |
|
Homo sapiens
![]() ![]() ![]()
|
5 vai 7, es īsti nesapratu, vai man patīk. Ja skan fonā, var arī nepamanīt, ja pievērš uzmanību, tad tā arī paliek-dzirdot tikai dziesmu. Yiruma-Sometimes... someone |
|
Serenity All you need to know is here. You will never see it. | |
![]() |
|
| 9K116 | Sep 13 2010, 20:46 Post #49 |
|
Homo lectio
|
2 ![]() Дети Гранта - Прекрасная Маркиза |
|
![]() |
|
| Nofro | Sep 20 2010, 21:52 Post #50 |
![]()
Homo lectio
|
6, jo lai gan melodija ir tomēr izpildījums varētu būt labāks. Kur tālu (jau ilgi šo dziesmu regulāri dungoju, netieku no viņas vaļā) |
|
Smiesimies šovakar draugs mans, Pajaco Izsmiet sevi vislielākais prieks Apkārt dzīve kā bārdāma trako Bet tu skumsti vientuļš un lieks. Es-Drausmīgākais slinkuma iemiesojums, kas kā skudra cenšas aprīt ziloni. | |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
|
|
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Forums · Next Topic » |
- Pages:
- 1
- 2

![]](http://i793.photobucket.com/albums/yy213/R_Evolucija/skins/pipend.jpg)